maanantai 3. lokakuuta 2016

Snatch - Hävyttömät (2000)

Snatch on Guy Ritchien toinen ohjaus, joka tuli ulos pari vuotta Puuta, heinää ja muutama vesiperä -elokuvan jälkeen. Snatch on samaa taattua tyyliä kuin Puuta heinää ja myöhemmin tehty RocknRolla. Kaksi viimeksimainittua ovat siis suurimpia suosikkejani Ritchien elokuvista. Kuitenkin muistan nähneeni Snatchin joskus aikoja sitten, eikä siitä jäänyt mitään käteen. Nyt katsoin tämän muistinvirkistykseksi uudestaan.

Snatch on hyvä leffa. Mutta jokin siinä ei uppoa niin hyvin kuin noissa muissa. Ehkä miellyttäviä näyttelijöitä ei ole tarpeeksi. En pidä Brad Pittistä, vaikka onkin ihan hyvä roolissaan. Lennie James ärsyttää. Dennis Farinaa tekisi mieli lyödä. Benicio Del Toro on karsea. Alan Ford on ällöttävä.

Jason Statham, Vinnie Jones ja Jason Flemyng ovat loistavia. Mutta Vinnie Joneskin esittää miltei saman roolin kuin Puuta heinää:ssä.

Eli hyvä leffa, mutta en heti jaksaisi katsoa uudestaan. Edelleen pidän kovasti genrestä, sekä tietysti Ritchie-Vaughnin tyylistä.

Tässäkin siis tuottajana Matthew Vaughn. Piiri pieni pyörii siihen malliin, että jo ihmettelin kun ei näkynyt Dexter Fletheriä.


****
Snatch - Hävyttömät (2000) 
Ohjaus: Guy Ritchie.
Pääosissa: Jason Statham, Brad Pitt, Dennis Farina, Benicio Del Toro, Vinnie Jones, Jason Flemyng, Lennie James.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätät kommentin! :D