sunnuntai 7. elokuuta 2016

Suicide Squad (2016)

Leffa kokoaa yhteen liudan DC:n pahiksia. Tarinaa ei elokuvassa ole juurikaan, eikä kerronnallisesti loisteta. Raina kulkee vahvasti hahmojen varassa.

Vaikka pääpahis-noita on yliluonnollisuudessaan jopa naurettava, ja voi vain ihmetellä miksi Cara Delevingne on siihen rooliin castattu, olen valmis antamaan sen anteeksi. Viihdyin Gotham Cityn tyyppien parissa hyvin. Herkullisia hahmoja. Varsinkin kun vihdoin on saatu Jokeri ja Harley Quinn samaan elokuvaan, on se suorastaan mannaa sielulle. Lisäksi plussana ehdottomasti se, että Joel Kinnamanin esittämä Rick Flag on tosi kuuma. Jai Courtney on hauska. Will Smith on loistava näyttelijä. Margot Robbie ja Jared Leto ovat molemmat hyviä.

Ben Affleck oli onneksi tässä leffassa vain vähän näkyvissä. Mielestäni hän on Bruce Waynena eksynyt vääriin saappaisiin. Batman vs. Supermania en ole vielä suostunut katsomaan. Koska Nolanin trilogia, koska Affleck Batmanina, koska Zach Snyder. Onneksi Suicide Squadissa Snyder ei istu ohjaajan pallilla.






Leffalla on myös paljon hienoa promomateriaalia:







****
Suicide Squad (2016)
Ohjaus: David Ayer.
Pääosissa: Will Smith, Margot Robbie, Jared Leto, Joel Kinnaman, Viola Davis, Jai Courtney, Cara Delevingne, Scott Eastwood, Ben Affleck.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätät kommentin! :D