torstai 14. heinäkuuta 2016

Suuri puhallus 2 (2016)

Ykkösosan jälkeen taikurit ovat viettäneet hiljaiseloa pysyen poissa otsikoista. On comebackin aika.

Viihdyttävää menoa edelleen. Tosin ekaan leffaan verraten tarinan kaari on epätasaisempi ja suvantokohtia enemmän. Jännitin kuitenkin tosissani siinä puolivälin kassakaappiin hukuttamiskohtauksessa ja sen jälkeen meno parani. Salaperäisestä The Eye:stä puhuminen tuntui dorkalta. Enkä tajunnut läheskään kaikkea mitä leffan lopussa "paljastui".

Woody Harrelsonin kaksoisrooli on typerä. Mälsää että Isla Fisher ei ole enää mukana, mutta Lizzy Caplan hoitaa roolinsa hienosti. Mark Ruffalo on supersöpö. Jesse Eisenberg ehkä vähemmän ärsyttävä kuin viimeksi. Daniel Radcliffe on yllättävän hyvä pahiksena. Ihailen roolisuoritustaan sitten toisella katselukerralla enemmän, nyt hahmon ällöttävyys vei voiton. Morgan Freeman ja Michael Caine ovat niin tasaisen hyviä, että heidän katsomisensa on jopa tylsää. He ovat tehneet tällaisia rooleja kolmetoista tusinaan.

Viihdyin tämän parissa mainiosti. Vaikka pidinkin ekasta leffasta hitusen enemmän. Eipä haittaisi vaikka tekisivät vielä kolmannenkin. Taikuus on aina jees!

Alkuperäinen nimi Now You See Me tuntuu edelleen tyhmältä. Vaan eipä ole tämä suomennoskaan erityisen onnistunut.

(Mietin jälkikäteen että mikä se oli missä Mark Ruffalo oli kans poliisi ja siinä oli Melanie Laurent... Sitten tajusin että sehän oli juurikin se eka Suuri puhallus! Äly hoi.)


****
Suuri puhallus 2 (Now You See Me 2, 2016)
Ohjaus: Jon M. Chu.
Pääosissa: Mark Ruffalo, Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco, Lizzy Caplan, Daniel Radcliffe, Morgan Freeman, Michael Caine.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätät kommentin! :D