tiistai 1. joulukuuta 2015

007 Spectre (2015)

Uusimmassa Bond-leffassa edellisten kolmen elokuvan pahikset ja heidän tekemänsä murhat nivoutuvat Spectre-salajärjestön tekosiksi, pääjehunaan Christoph Waltz.

Heti alun meksikolaisesta Kuolleiden päivästä lähtien meno on takuuvarmaa Bondia. Viihdyin leffan parissa alusta loppuun. Toki lopussa päädyttiin siihen moraaliseen dilemmaan, että tappaako James Bond aseettoman miehen vaikka tämä olisi millainen asshole tahansa.


Daniel Craig toimii pääroolissa kuin saksalaisen junan vessa. Léa Seydoux on Craigin Bond-leffojen tähänastisista Bond-tytöistä paras, ehdottomasti. Sivuroolit on roolitettu oikein toimivasti, vaikka en voi sietää Andrew Scottia. Monica Belucci on kuuma sukkanauhoissaan. En tykkää Christoph Waltzista, joka on jumittunut esittämään pahiksia ja on niissä rooleissa aina samanlainen. Jesper Christensen on mahtava näyttelijä. Tykkään kovasti Ralph Fiennesin esittämästä Mallorysta.


Mendesillä on selvästikin silmää kauneudelle. Kauniita kaupunkimaisemia nähtiin moneen kertaan. Tämä on myös vahvasti Lontoo-elokuva.



****
007 Spectre (Spectre, 2015)
Ohjaus: Sam Mendes.
Pääosissa: Daniel Craig, Léa Seydoux, Ralph Fiennes, Christoph Waltz, Naomie Harris, Dave Bautista, Ben Whishaw, Andrew Scott, Rory Kinnear, Monica Belucci, Jesper Christensen.

2 kommenttia:

  1. Uiuiui!! Nyt pukkaa montaa arvostelua :D --en valita
    En itse vielä Skyfallin kohdalla niin lämmennyt Whishawin Q:lle tai Fiennesin M:lle, mutta pakko nostaa heille hattua, sillä pirun hyvin roolinsa vetivät!
    Kauniita maisemia tosiaan oli, ehkä vähän liikaakin. Jonnekin aavikollekin päädyttiin niin ihmeellisin taustatarinoin, että vähän koeteltiin uskottavuutta vedenpitävyyden suhteen. Se juna!? Tai se lentokone siellä Alpeilla!? Mistä se oikein tuli!?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, päivitän blogia kun yritän vältellä hyödyllisempien asioiden tekemistä. ;)

      Poista

Kiitos kun jätät kommentin! :D