lauantai 15. elokuuta 2015

Captain America: The First Avenger (2011)

Tykkään supersankarileffoista ja oon pääasiassa viihtynyt tämän nykyisen Marvel-leffasarjan parissa. Mutta kapteeni Amerikan ensimmäinen oma leffa ei vaan iske. Osittain siksi, että se on tylsä. Osittain siksi, että kapteeni on sankarina liian puhtoinen.

Hienosti ovat saaneet Chris Evansin pienen näköiseksi leffan alkupuolella. Jolloin toki Evansin miehekäs ääni kuulostaa hivenen yllättävältä. Muututtuaan supersankariksi Evans on oikein mielekästä katsottavaa. Leffa vilisee nimekkäitä näyttelijöitä.


**
Captain America: The First Avenger (2011)
Ohjaus: Joe Johnston.
Pääosissa: Chris Evans, Hayley Atwell, Sebastian Stan, Tommy Lee Jones, Hugo Weaving, Dominic Cooper, Stanley Tucci, Richard Armitage, Samuel L. Jackson, Toby Jones, JJ Feild.

3 kommenttia:

  1. Totta joka sana. Melkein jopa yllättävää kuinka nopeasti kirjoittivat Stanley Tuccin pois elokuvasta. Mutta sitten toisaalta, hän on joka elokuvassa vain pienen pienessä sivuroolissa. Siinä on kyllä näyttelijä, joka on sivurooleihin oikein kunnolla JÄMÄHTÄNYT. Tosin ihan syystä, sillä ne pääroolit, joita olen häneltä nähnyt ovat olleet huonojaaaaaa.....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Ja on siltikin pirun hieno näyttelijä. Stanley Tucci ansaitsisi enemmän.

      Poista
    2. Kyllä. Sivurooleissaan onnistuu, melkein poikkeuksetta aina.

      Poista

Kiitos kun jätät kommentin! :D