tiistai 2. kesäkuuta 2015

The Grand Budapest Hotel (2014)

Tarinaltaan ihanan yllättävä. Hyvää materiaalia Bongaa tuttu näyttelijä -peliin. Elokuva sai yhdeksän Oscar-ehdokkuutta ja voittikin niitä neljä: puvustus, maskeeraus, musiikki ja production design. Visuaalisesti niin hieno, että tällaisen herkkupalan voisi katsoa heti uudestaan. Tällä hetkellä leffa keikkuu IMDb:n Top250-listalla sijalla 183. Ei huonosti ollenkaan.












****
The Grand Budapest Hotel (2014)
Ohjaus: Wes Anderson.
Pääosissa: Ralph Fiennes, Tony Revolori, Saoirse Ronan, F. Murray Abraham, Jude Law, Willem Dafoe, Adrien Brody, Mathieu Amalric, Jeff Goldblum, Edward Norton, Harvey Keitel, Bill Murray, Tilda Swinton, Owen Wilson, Jason Schwartzman, Léa Seydoux, Tom Wilkinson, Fisher Stevens.

2 kommenttia:

  1. Oi, ihanaa, olet vaihtanut tuon bannerinkin Budapest Hoteliksi! Ite kanssa diggasin tästä leffasta paljon. Se oli vain niin viihtyisä. Sitten yritin katsoa Andersonin toista elokuvaa Moonrise Kingdom, mutta se jäi kesken, kun ei oikein lähtenyt liikkeelle. Että voi olla, että vaikka niinkin pidin The Grand Budapest Hotelista, ei miehen muista elokuvista ole minulle.... Harmi...

    VastaaPoista
  2. Kyllä, viihtyisä ja viehättävä. :)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! :D