tiistai 12. toukokuuta 2015

Welcome to the Punch (2013)

James McAvoy on poliisi Max Lewinsky, Mark Strong on pahis Jacob Sternwood. Tosin hyvin nopeasti käy ilmi, ettei hyvis/pahis-asetelma ole ollenkaan näin mustavalkoinen. Alkuun en tiennyt kenen puolella pitäisi olla. Pääkaksikon kohtalo kietoutuu lopulta yhteen hyvin mielenkiintoisella tavalla.

James McAvoy ja Mark Strong ovat molemmat loistavia! (Aploodit tähän väliin.) McAvoyn työparia esittävä Andrea Riseborough on mahtava kuten aina. Eikä mua yhtään haitannut että pienessä sivuroolissa vilahti Jason Flemyng. (Esittivät muuten Markin kanssa veljeksiä Stardustissa.)

Puhtaasti visuaalisista seikoista mainittakoon, että leffan värimaailma on todella siniharmaa, yleisilme muistuttaa usein automainosta, Mark näyttää niin hyvältä että on koko ajan kuin promokuvassa, ja McAvoy näyttää hänen rinnallaan pieneltä kuin hobitti. Musiikkia leffassa on huomiotaherättävän vähän. Silloin harvoin kun on, se toimii todella vahvana tehokeinona. Loppu tuli vähän töksähtäen. Joten saavat tehdä jatko-osan, kyllä kiitos!




*****
Ohjaus: Eran Creevy. 
Pääosissa: James McAvoy, Mark Strong, Andrea Riseborough, David Morrissey, Peter Mullan, Jason Flemyng.

(Julkaistu alun perin 17.8.2013 toisessa blogissani.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätät kommentin! :D