sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Holmes NYC, 1. kausi (2013)

BBC:n Sherlock on pätevä sarja sekin, mutta yllättäen pidän Holmes NYC:stä enemmän.

Sherlock Holmes on mahtava hahmo, eikä mua haittaa yhtään että se on taas trendikäs. Nyt Holmes on nykyajan lisäksi tuotu New Yorkiin, Watson on nainen ja Lestrade puuttuu. Holmesilla on huumeongelma (ylläri!) ja Watson auttaa häntä pysymään kuivilla. Taloudenhoitaja Hudson on muuttunut rouvasta neidiksi ja transsukupuoliseksi. Muuten sarja onkin kuin katsoisi mitä tahansa rikossarjaa, jonka päähahmo on hieman erikoinen yksityisetsivä.

Lucy Liu on ihana kuin mikä ja Watsonilla on mielenkiintoisia vaatteita. Aiemmin en ole välittänyt Jonny Lee Milleristä, mutta hän on loistava roolissaan. Aivan loistava.

Jonny Lee Millerin ja Lucy Liun lisäksi sarjassa on erityisen ihana heidän asuntonsa! Muuttaisin sinne milloin tahansa. Hieman jo loppuun kulutettuun Iris Adlerin hahmoon oli myös onnistuttu saamaan uutta potkua. Oli nerokasta miten Adlerin ja Moriartyn kohtalo oli ratkaistu. Lisäksi mukavaa että se hoidettiin pois päiväjärjestyksestä heti ekalla kaudella. Jatkossa voi sitten keskittyä muihin juttuihin.



*****
Holmes NYC, 1. kausi (Elementary, 2013)
Pääosissa: Jonny Lee Miller, Lucy Liu, Aidan Quinn, Jon Michael Hill, Natalie Dormer ja Vinnie Jones.

(Julkaistu alun perin 24.11.2013 toisessa blogissani.)

1 kommentti:

  1. Tämä on itselle se ainoa rikossarja, jota pystyn katsomaan. Muuten ei genre kauheasti kiinnosta. Tosin nyt tällä kaudella joka televisiosta tulee (en tiedä mikä) niin on jaksot alkaneet toistaa hieman samaa kehää. Tyypillisesti Holmes haistaa (jonkun uhrin kengänpohjassa olleen hiekanjyväsen) ja siitä lähdetään...

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! :D