maanantai 27. huhtikuuta 2015

Lumikki ja metsästäjä (2012)

Tämän oon katsonut kerran aiemminkin. Olinkin unohtanut miten visuaalisesti hieno se on. Mahtavaa että on tehty versio, jossa Lumikkikin tarttuu miekkaan, eikä pelkästään satusöpöilyä. Chris Hemsworth on tietysti ihana, Kristen Stewart on yllättävän hyvä (leffan loppupuolella hän jopa pitää suunsa suljettuna toisinaan) ja Charlize Theron on yllättävän huono. Pisteet siitä että kääpiöitä eivät esitä lyhytkasvuiset aina-ne-samat jenkkinäyttelijät, vaan huiput brittinimet. Lumikki ja metsästäjä on mainio seikkailuelokuva.



****
Lumikki ja metsästäjä (Snow White and the Huntsman, 2012)
Ohjaus: Rupert Sanders. 

Pääosissa: Kristen Stewart, Charlize Theron, Chris Hemsworth, Bob Hoskins, Ian McShane, Ray Winstone, Nick Frost, Eddie Marsan, Toby Jones.

(Julkaistu alun perin 7.12.2013 toisessa blogissani.)

2 kommenttia:

  1. En kiinnittänyt tähän leffaan juuri mitään huomiota, mutta sitten kuulin, että Jessica Chastain on castattu jatko-osaan. Rupesin miettimään, että onko leffa niin hyvä, että jatko-osaan on saatu houkuteltua Chastainin kaltainen lahjakkuus...?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole kuule paskempi leffa ollenkaan. ;)
      Tällä hetkellä IMDb:n mukaan The Huntsmaniin olisi castattu Chris Hemsworthin ja Charlize Theronin lisäksi mm. Jessica Chastain, Emily Blunt ja Nick Frost. Kuulostaa erittäin lupaavalta!

      Poista

Kiitos kun jätät kommentin! :D