perjantai 6. maaliskuuta 2015

Star Trek Into Darkness (2013)

Mitä ihmettä on tapahtunut Chris Pinen naamalle!? Ennen niin söpöstä miehestä on yhtäkkiä tullut pöhöttynyt ja rokonarpinen. Pine näyttää tässä leffassa siltä kuin olisi jäänyt useammatkin yöunet väliin.

No mutta, vuonna 2009 J.J. Abrams ohjasi aivan loistavan Star Trekin. Jatko-osassa on casting edelleen yhtä onnistunut ja vitsit kohdillaan. Benedict Cumberbatch on hieman parempi pääpahiksena kuin edellisessä nähty Eric Bana, mutta ei hurmaa hänkään. Ekasta leffasta tykkäsin todella paljon. Star Trek Into Darkness ei voi mitenkään yltää samalle tasolle, mutta on viihdyttävää menoa sekin. Jälleen saamme ihailla Zoe Saldanan täydellisesti rajattuja silmiä.

Hieman ärsytti, että leffan alkupuolella Jim Kirk taantuu taas kapinoivaksi dorkaksi, jotta saadaan kasvutarina aloitettua alusta. Tässä leffassa myös itketään koko ajan. Kuolemanvaarassa on jokainen näyttelijä vuorollaan ja taas tirautetaan kyyneleitä.

Ei mua kuitenkaan haittaisi vaikka tämä ensemble kokoontuisi vielä kerran, tekemään kolmannen Star Trek -leffan.





****
Star Trek Into Darkness (2013)
Ohjaus: J.J. Abrams.
Pääosissa: Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Benedict Cumberbatch, Simon Pegg, John Cho, Bruce Greenwood, Karl Urban, Anton Yelchin, Alice Eve.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätät kommentin! :D