tiistai 3. maaliskuuta 2015

Kick-Ass 2 (2013)

Ykkösosasta tykkäsin aivan helvetisti. Niinpä oon lykännyt tämän jatko-osan katsomista, sillä se ei mitenkään voi olla yhtä hyvä. Varsinkin kun näyttelijöiden joukossa ei ole enää Mark Strongia eikä ohjaajana Matthew Vaughnia. Jos olisin tiennyt/muistanut Vaughnin olevan edelleen mukana tuottajana, olisin varmaan tarttunut leffaan jo aiemmin.

Kakkososa ei ole ollenkaan yhtä pätevä kuin ensimmäinen leffa. Jim Carreyn rooli on onneksi pieni ja melko hillitty. Christopher Mintz-Plasse ei oikein riitä kantamaan pääpahiksen roolia. Kick-Assin hahmo ei ole ekan leffan tapahtumista huolimatta kehittynyt yhtään, vaan aloittaa tässä leffassa kasvutarinansa miltei alusta. Monet sivuroolinäyttelijät olivat vaihtuneet, mm. Mindyn kasvatti-isä Marcus, Chrisin äiti, sekä Daven kaveri Todd.



***
Kick-Ass 2 (2013)
Ohjaus: Jeff Wadlow. 
Pääosissa: Aaron (Taylor-)Johnson, Chloe (Grace) Moretz, Christopher Mintz-Plasse, Jim Carrey.

(Julkaistu alun perin 16.1.2014 toisessa blogissani.)

3 kommenttia:

  1. Kick-Ass... HAHA! Se on hauska! Etenkin kohtaus aika alusta, jossa tämä Aaron Taylor-Johnson päättää estää näiden autovarkaiden touhut. Katsoja saadaan luulemaan, että hänellä on yliote, kohdistamalla kamera putkeen hänen selkänsä takana. Sitten toiminta ja musiikki alkaa ja ennen kuin huomaammekaan niin musiikki on loppu ja hänellä on puukko vatsassa. Sitten hän vielä möyrii eteenpäin tuskissaan, vain jäädäkseen auton alle. Repesin. Loistavasti rakennettu koominen kohtaus.

    Odotat varmaan vielä enemmän Kingsman: Secret Servicea kuin minä xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hei daa! ;) Oon odottanut Kingsmania jo ainakin täältä asti. Ja kävin sen jo katsomassa. Siitä lisää myöhemmin. ;)

      Poista
    2. Aivan, Of Course. Ja ehtisit sen käydä kattomassakin jo...

      Poista

Kiitos kun jätät kommentin! :D