keskiviikko 28. marraskuuta 2012

New Year's Eve (2011)

New Year's Eve tarjoaa peruskauraa romcomien ystäville, samaan tyyliin kuin Garry Marshallin edellinen ohjaus Ystävänpäivä. Paljon isoja nimiä ja toisiinsa nivoutuvia tarinoita. Ajankohtana tällä kertaa uuden vuoden aatto. Siis juuri sellaista huttua, mitä keskiverto suomalainen äijä pitäisi kidutuksena.

Ärsyttävät teinit on onneksi vedetty minimiin, mutta ei tarina onnistu yllättämään kertaakaan. Ystävänpäivä onnistui sentään kerran pari. Naamat ovat pääosin vaihtuneet, vaikka Marshall onkin castannut taas puoli sukua ja miltei kaikki vanhat tuttunsa. Mitäpä olisikaan Marshall-elokuva ilman Hector Elizondoa? Roolihahmonsa on sitä paitsi erittäin onnistunut. Jon Bon Jovin taas ei ollut ja laulukohtaukset olivat kammottavia. Abigail Breslinin kasvonpiirteet näyttivät tosi oudoilta. Kuumikset puuttuivat kokonaan (vrt. Ystävänpäivässä Eric Dane ja Bradley Cooper).



**
New Year's Eve (2011)
Ohjaus: Garry Marshall.
Pääosissa: Michelle Pfeiffer, Zac Efron, Hilary Swank, Halle Berry, Robert De Niro, Jessica Biel, Katherine Heigl, Jon Bon Jovi, Ashton Kutcher, Sarah Jessica Parker, Abigail Breslin, Hector Elizondo, Josh Duhamel.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätät kommentin! :D