maanantai 11. huhtikuuta 2011

Rajaton (2011)

Bradley Cooper on ihana. Jos tästä on eri mieltä, ei varmaan tykkää koko leffasta. Sen verran vahvasti mies on koko homman keskiössä.



Bradley Cooper on Eddie - kaveri joka yrittää kirjoittaa ensimmäistä romaaniaan, mutta ei saa edes aloitettua. Eikä aikaiseksi muutenkaan juuri mitään. Eddie näyttää pultsarilta, kämppä haisee ja tyttöystäväkin jättää. Vanha tuttu tarjoaa pilleriä, jonka avulla pystyy käyttämään aivokapasiteettiaan sataprosenttisesti. Eddielle huumeet eivät ole mikään uusi juttu, joten hän testaa. Yhtäkkiä Eddiestä tulee menestyvä superohjus, joka popsii nappeja kuin Super-Hessu pähkinöitään. Hän on täysin muuttunut mies. Lopulta sivuvaikutukset iskevät ja kaikki alkaa kaatua päälle.

Abbie Cornish ja monet muut peesaavat Cooperia kivasti. Robert De Niron näkeminen on aina sykähdyttävää. Elokuva oli parempi kuin odotin ja loppuratkaisukin oli toimiva. Maskeeraus oli onnistunut myös hienosti. Ohjaaja oli tavoittanut jotain oleellista nykyisestä elämänmenosta. Suosittelen mukavaksi viihteeksi.


****
Rajaton (Limitless, 2011)
Ohjaus: Neil Burger
Pääosissa: Bradley Cooper, Abbie Cornish, Robert De Niro.

5 kommenttia:

  1. Tosiaan ihan Cooperin leffa tämä. En mikään suuri fani ole, mutta uskon että tämä rooli vetää muutkin mukaan kuin Cooper-fanittajat ihan sen takia että tämä on hänen ominaisin roolinsa, ns. esittää itseään.

    VastaaPoista
  2. Mie tykkäsin kans. Oli jotenkin sen verran vänkä ja vauhdikas :)

    VastaaPoista
  3. Pidin myös leffasta, jo pelkkä aihepiiri oli senverran tuore ja toteutus kaikinpuolin erittäin onnistunut. Oli helppo myötäelää Eddie Morran vuoristorata, ylä- ja raju alamäki, NZT-48:n käyttäjänä :)

    VastaaPoista
  4. Jei, kivaa että muutkin on tykännyt. :)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! :D